KLARA JAPELJ -  višina:0  starost:24
TEKMOVALCI
Biografija

Ekipa Triglav je od zdaj močnejša za Klaro Japelj, ki je stara 24 let in prihaja z Vrhnike. Po poklicu je diplomirana vzgojiteljica, je tudi radijska novičarka, največ časa pa namenja osebnemu trenerstvu. Svojo športno pot je začela s plesom. Ukvarjala se je s "cheerleadingom" in s hip-hopom, bila pa je tudi državna in mednarodna prvakinja.

Je zelo adrenalinski človek in verjame, da bo zdaj lahko svoj adrenalin sprostila v Exatlonu na drugem koncu sveta. "Kamorkoli grem, prinesem sonce, in v Exatlonu ne bo nič drugače," je pred odhodom v Dominikansko republiko povedala o sebi.

Hitrost na poligonu

STATISTIKA IGRE

SECTION

TO JE STATISTIČNA HITROST, KI JO JE TEKOMVALEC POTREBOVAL, DA JE ZMAGAL POLIGON.

Povprečen Čas
PRIMERJAVA TEKMOVALCEV
Klara Japelj
višina:0  starost:24
Izberi drugega tekmovalca in primerjaj statistiko.

Fatal error: Uncaught RedisentException: MISCONF Redis is configured to save RDB snapshots, but is currently not able to persist on disk. Commands that may modify the data set are disabled. Please check Redis logs for details about the error. in /var/www/exathlon.tv/app/lib/Redis/redisent.php:90 Stack trace: #0 /var/www/exathlon.tv/app/lib/Redis/redisent_cluster.php(113): Redisent->__call('SETEX', Array) #1 /var/www/exathlon.tv/app/lib/CustomSessionHandler.class.php(53): RedisentCluster->__call('SETEX', Array) #2 [internal function]: CustomSessionHandler->write('sess_376r33r9jh...', 'languageCode|s:...') #3 [internal function]: session_write_close() #4 {main} thrown in /var/www/exathlon.tv/app/lib/Redis/redisent.php on line 90