LINA MAJCEN -  višina:0  starost:21
TEKMOVALCI
Biografija

Letna zobna tehnica Lina Majcen se je že preizkusila v resničnostnem šovu. Za Exatlon se je odločila, ker se rada preizkuša v novih podvigih, da ugotovi, iz kakšnega testa je in kje so njene meje. V prostem času se ukvarja s fitnesom in kikboksom. Od malih nog je trenirala twirling in dosegla nekaj vrhunskih rezultatov. 


Zase pravi, da je trmasta, čustvena in samozavestna. Verjame, da lahko zmaga v Exatlonu, saj za zastavljene cilje vedno naredi vse, kar je v njeni moči. Od lanskih tekmovalcev bi na poligonu izzvala Marjanco Polutnik, ker bi ji dvoboj z zmagovalko Exatlona predstavljal velik izziv.

Hitrost na poligonu

STATISTIKA IGRE

SECTION

TO JE STATISTIČNA HITROST, KI JO JE TEKOMVALEC POTREBOVAL, DA JE ZMAGAL POLIGON.

Povprečen Čas
PRIMERJAVA TEKMOVALCEV
Lina Majcen
višina:0  starost:21
Izberi drugega tekmovalca in primerjaj statistiko.

Fatal error: Uncaught RedisentException: MISCONF Redis is configured to save RDB snapshots, but is currently not able to persist on disk. Commands that may modify the data set are disabled. Please check Redis logs for details about the error. in /var/www/exathlon.tv/app/lib/Redis/redisent.php:90 Stack trace: #0 /var/www/exathlon.tv/app/lib/Redis/redisent_cluster.php(113): Redisent->__call('SETEX', Array) #1 /var/www/exathlon.tv/app/lib/CustomSessionHandler.class.php(53): RedisentCluster->__call('SETEX', Array) #2 [internal function]: CustomSessionHandler->write('sess_5ffla6ka45...', 'languageCode|s:...') #3 [internal function]: session_write_close() #4 {main} thrown in /var/www/exathlon.tv/app/lib/Redis/redisent.php on line 90