BORIS VIDOVIĆ -  višina:0  starost:26
TEKMOVALCI
Biografija

Letni Boris Vidovič je model in nekdanji profesionalni nogometaš. Najprej se je za žogo podil po nogometnih zelenicah, nato pa jih je zamenjal za dvorano. V lanskem letu je futsal igral v nemški Bundesligi v Stuttgartu in s klubom postal državni prvak. V mlajših selekcijah je oblekel tudi dres z državnim grbom in dosegel dva gola, na kar je izjemno ponosen.

Zelo rad potuje in tako je obiskal že kar nekaj sveta. Pogosto se na pot odpravi tudi sam, saj meni, da tako lahko bolje spozna kulturo in kraje, ki jih obišče. Zase pravi, da je zanimiv, pozitiven in nepredvidljiv. Njegov skriti talent je petje.

Hitrost na poligonu

STATISTIKA IGRE

SECTION

TO JE STATISTIČNA HITROST, KI JO JE TEKOMVALEC POTREBOVAL, DA JE ZMAGAL POLIGON.

Povprečen Čas
PRIMERJAVA TEKMOVALCEV
Boris Vidović
višina:0  starost:26
Izberi drugega tekmovalca in primerjaj statistiko.

Fatal error: Uncaught RedisentException: MISCONF Redis is configured to save RDB snapshots, but is currently not able to persist on disk. Commands that may modify the data set are disabled. Please check Redis logs for details about the error. in /var/www/exathlon.tv/app/lib/Redis/redisent.php:90 Stack trace: #0 /var/www/exathlon.tv/app/lib/Redis/redisent_cluster.php(113): Redisent->__call('SETEX', Array) #1 /var/www/exathlon.tv/app/lib/CustomSessionHandler.class.php(53): RedisentCluster->__call('SETEX', Array) #2 [internal function]: CustomSessionHandler->write('sess_ig1vr6ljlr...', 'languageCode|s:...') #3 [internal function]: session_write_close() #4 {main} thrown in /var/www/exathlon.tv/app/lib/Redis/redisent.php on line 90